Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Istraživanja

Aktualna istraživanja

 •  

Provedena istraživanja

 •  

Projekti

Aktualni projekti

Na Znanstveno-tehnološkom institutu Viso trenutno se provode sljedeći projekti:

 • BRIGHT - Cilj BRIGHT-projekta je Jačanje znanstvene izvrsnosti i inovacijskog kapaciteta metoda 3D ispisa u pandemijskom razdoblju. Projekt je započeo 1. 3.2021. i traje do 30. 6. 2023. godine.
  Više informacija na poveznici: https://www.unipu.hr/medunarodna-suradnja/projekti/bright
 • DYNAMIC - ERASMUS+ DYNAMIC je projekt dualnog obrazovanja koji podrazumijeva studiranje uz stjecanje teorijskih znanja na visokoškolskim ustanovama te praktičnih znanja i vještina u poduzećima tijekom nastavnog procesa. Ukupno trajanje projekta je 36 mjeseci.
  Više informacija na poveznici: https://www.unipu.hr/medunarodna-suradnja/projekti/dynamic
 • 3D and VR for VET - Glavni cilj projekta jest diseminacija znanja studentima, profesorima i ostalim entuzijastima u području novih tehnologija CAD modeliranja, 3D printanja i virtualne realnosti. Poseban fokus je na ciljanim skupinama: tehničkim i strukovnim školama. Ukupno trajanje projekta je dvije godine.
  Više informacija na poveznici: https://www.unipu.hr/medunarodna-suradnja/projekti/3dandvrforvet

Dovršeni projekti

Povezivanje znanja i industrije

Partneri i suradnje

Jedna od glavnih aktivnosti Znanstveno-tehnološkog instituta Visio svakako je rad na povezivanju znanja i industrije, odnosno stvaranju partnerstva sa svjetski poznatim stručnjacima iz različitih područja. Fokus ovakvog oblika suradnje od velikog je značaja, kako postojećim istraživačima, tako onim budućim, jer se navedena istraživanja i znanja direktno prenose i implementiraju u okruženju.

Od samog osnutka pa do danas, Institut ima (broj) ugovora o partnerstvu.

Popis partnera