Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiranje u vrijeme pandemije COVID-19

Uz obavezno pridržavanje svih preporuka nadležnih tijela, održavanje minimalnog razmaka te nošenja zaštitnih maski, možda vas zanimaju i dodatne informacije o postupanjima tijekom pandemije ili načinu provođenja ispita i sl. Kako bi vam olakšali snalaženje tijekom studiranja u vremenima pandemije, prikupili smo nekoliko korisnih linkova koji bi vam trebali olakšati pristup informacijama.

Najnovije informacije i podaci vezano za novi koronavirus nalaze se na ovom linku.

Detaljnije upute Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije nalaze se na ovom linku. Za žurna epidemiološka stanja, organiziran je epidemiolog u pripravnosti koji je dostupan 24/7 dana putem kontaktnog broja: 099/529 44 55

Informacije o specifičnim i preventivnim mjerama zdravstvene zaštite studenata. Podsjećamo, sistematski pregledi studenata na I. godini studija obavljaju se u svrhu utvrđivanja zdravstvenog stanja studenata, prilagodbe na fakultet, te otkrivanja rizičnih ponašanja i navika studenata u svrhu daljnjeg pružanja pomoći i prosvjećivanja preko savjetovališta

Osobe koje žele privatno (uz plaćanje) napraviti bris nazofarinksa na SARS-CoV-2 (PCR metoda) informacije i termin mogu dobiti na e-mail: covidtest@zzjziz.hr ili na br. mob: 099 529 82 22.

Raspored studentskih sistematskih pregleda možete pogledati ovdje.


Pozivni centar za osobe u samoizolaciji

Testirali ste se na SARS-CoV-2 i dobili ste pozitivan nalaz ili ste bili u kontaktu s osobom koja je pozitivna na koronavirus? Ili su Vam jednostavno potrebni odgovori na sljedeća pitanja, na koja ovdje ne možemo dati jednostavan odgovor jer zahtijevaju detaljniji razgovor sa specijalistom:

  • Koji je postupak za osobe u izolaciji i koliko treba biti u izolaciji? Trebam li biti u samoizolaciji?
  • Kako utvrditi početak i kraj samoizolacije? Tko od mojih ukućana i mojih poznanika treba biti u samoizolaciji?
  • Trebam li se testirati? Kako obavijestiti kolegice/kolege, suradnike, poslodavca?

Detaljnije odgovore na ova i sva druga pitanja koja vas zanimaju, možete dobiti na sljedećim brojevima telefona, svaki dan od 8 do 20 sati:

  • 052/ 702-616 ili 052/ 702-617

Nastava u akademskoj 2020./2021. godini

Trenutno se sva nastava, kolokviji i završni ispiti odvija na daljinu uz pomoć sustava za e-učenje kojemu možete pristupiti putem sljedećeg linka. Napominjemo da je za pristup sustavu e-učenja potreban AAI@EduHr korisnički račun kojeg se može otvoriti u Sveučilišnom računskom i informacijskom centru.

Najčešće postavljena pitanja za pristup nalaze se na ovoj poveznici.

Detaljnije informacije o svim sastavnicama možete dobiti na sljedećem linku.

Sve informacije o Studentskom centru poput radnog vremena studentskog restorana, studentskom životu, mogućnosti zapošljavanja te pristup web portalu za studente možete pronaći ovdje.

Popis obavijesti